Teren intravilan cu proiect Calea Plevnei-deschidere la doua strazi

Pret

1.700.000 Euro

Dotari suplimentare

 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități teren
  Apă, Canalizare, Curent, Gaz

Descrierea proprietatii

Move Real Estate
Oportunitate de dezvoltare!

Teren de vanzare liber situat intr-o zona ultracentrala a orasului si anume pe Calea Plevnei. Este intr-o locatie foarte accesibila, cu multiple facilitati si servicii in apropiere. Terenul beneficiaza de o deschidere generoasa la doua strazi: Calea Plevnei si strada Virgiliu, oferind astfel acces facil si o vizibilitate crescuta pentru orice proiect.

Potrivit planului de dezvoltare, este posibila construirea unui proiect imobiliar cu o suprafata totala construita de 4026 mp. Aceasta suprafata este impartita pe doua subsoluri, parter, mezanin si 7 etaje. Parterul si mezaninul sunt special concepute pentru a gazdui spatiile comerciale, oferind astfel o oportunitate excelenta pentru deschiderea unor magazine, restaurante sau alte afaceri.

Proiectul vine cu planuri si autorizatii in curs de emitere, iar valoarea incidenta este de 504. Este important de mentionat ca terenul este liber de sarcini si pregatit pentru constructie, oferindu-va posibilitatea de a incepe proiectul imediat.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate unica pentru investitori sau dezvoltatori care doresc sa-si extinda afacerile sau sa dezvolte un nou proiect imobiliar in aceasta zona dinamica. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rog sa ma contactati.

Brokerul proprietatii

Marina Guja

Sales Manager-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:
  Adresa de e-mail:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.