Teren ideal pentru dezvoltarea complexului rezidential cu deschidere la lac

Pret

4.400.000 Euro

Dotari suplimentare

  • Amenajare străzi
    Străzi neamenajate
  • Alte caracteristici
    Acces auto, Oportunitate de investiții, Parcelabil

Descrierea proprietatii

Valea Câlnăului poate deveni una dintre cele mai îndrăznețe dezvoltări imobiliare din zona de sud a Bucureștiului. Fiind printre puținele zone verzi și sălbatice rămase intacte în imediata apropiere a capitalei, cu acces facil și posibilități de dezvoltare liberă din punct de vedere urban, zona prezintă un interes aparte pentru dezvoltatorii imobiliari.
Permițând o dezvoltare imobiliară modernă, eco-friendly, alcătuită din mai multe tipuri de locuințe- vile individuale, locuințe înșiruite, locuințe terasate pe marginea apei, sau locuințe colective cu 4 – 6 apartamente cu grădini deschise, terenul nu așteaptă decât viziunea unui dezvoltator care să îl poată transforma de la zero. Fără garduri sau alei între case, cu spații verzi generoase și mici magazine răspândite în complex, cu spatii dedicate sportului în aer liber, confortul și calitatea vieții locatarilor complexului vor fi asigurate.
Trecerea terenului în intravilan se poate realiza cu ușurință în parteneriat cu Primăria Comunei Glina unde există o comunitate deschisă către nou și inovație, dornică de a susține un proiect ce are la bază locuințele pasive. Posibilitatea racordării la rețeaua de curent electric aflată în apropiere, permite realizarea unei infrastructuri, urmînd ca ulterior să se fie instalate sisteme de energie, alimentare cu apa sau canalizare independente. Îndiguirea malurilor Râului Câlnau face ca posibilitatea de inundații să fie redusă către zero, în vreme ce rânduri succesive de pânze freatice permit atât alimentarea cu apa menajeră cât si de uz casnic.
Nu putem uita să menționăm, desigur, frumusețea Câlnăului sau poziționarea sudică a terenului care, împreună cu accesul rapid către cele două centuri.
Pentru cei care doresc, există disponibilitatea transferului unor terenuri adiacente, inclusiv a unui teren de 2 ha aflat pe malul nordic al râului.

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

    Numar de telefon:

    Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.