TEREN 24 HA expunere sudica Industrial/Constructii -Centura A0/ Glina

Pret

4.836.420 Euro

Dotari suplimentare

  • Amenajare străzi
    Străzi de pământ
  • Alte caracteristici
    Acces auto, Oportunitate de investiții, Parcelabil

Descrierea proprietatii

Terenul propus la vânzare este compus din 2 parcele: una de 22ha și cealaltă de2 ha, acoperind pe o distanța de aproape 1km ambele maluri ale Lacului Câlnau, la granita dintre Popești Leordeni și Glina, Județul Ilfov. Marele avantaj al terenurilor este acela de a oferi posibilitatea conectării rapide cu orașul dar și, în același timp al unei oaze de liniște. PUG-ul zonei recomandă atât utilizare industrială cât și agricolă, permițând totodată și obținerea de PUZ punctual, pentru cei ce doresc să construiască un cartier rezidențial. Rețeaua de înaltă tensiune se află la câteva sute de metri distanță.
Cele doua terenuri au cadastre separate și potențial de dezvoltare liberă, în ton cu cerințele secolului XXI din punct de vedere urbanistic. Terenul de 22ha are expunere sudică către lac.
Aflat într-o zona în plină dezvoltare rezidențială, situat fiind intre Alegria Residence și proiectul Frumușani Residential Park, proiect cu peste 4000 de unități locative, terenul propus deschide perspective multiple oricărui dezvoltator imobiliar.
Terenul se afla la 1000m distanta de DN4 și, respectiv, 1000m in linie dreapta de centura A0.
Terenul poate fi dezmembrat în parcele mari, perpendiculare pe malul râului iar prețul afișat este negociabil.

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

    Numar de telefon:

    Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.