OFERTĂ RARĂ- apartament cu 5 camere pe DUMBRAVA ROȘIE

Pret

298.000 Euro

Vândut

Nr. camere

5 camere

confort

Lux

suprafata

120 mp

nr. bai

2

an constructie

1936

nr. balcoane

2

etaj

1 / 2

Compartimentare

Semidecomandat

Dotari suplimentare

 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Izolații termice
  Izolație interioară
 • Ferestre
  Ferestre care se deschid, Ferestre PVC, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri termopan
 • Contorizare
  Contor electric
 • Dotări imobil
  Acoperiș, Spații agrement
 • Sistem încălzire
  Centrală proprie
 • Dotări
  Aer condiționat, Aragaz, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Hotă, Mașină de spălat rufe, Mașină de spălat vase

Descrierea proprietatii

Dacă te numeri printre cei care s-au plimbat măcar odată pe înserat pe Dumbrava Roșie printre casele cu dimensiuni de palat, inspirând adânc parfumul arborilor sau ascultând cântecul greierilor ce se strecoară până la tine din grădinile generoase, dacă ai ridicat capul către ferestrele prin care se zăresc candelabrele suspendate ce domină interioarele, atunci cu siguranță te-ai întrebat cât de privilegiați se simt cei ce pot locui aici. Dacă te surprinde liniștea aproape ireală în mijlocul unui oraș atât de zgomotos, aerul curat, filtrat de cele două parcuri- Icoanei și Ioanid, multitudinea de cafenele si bistrouri unde te poți opri sa iei prânzul sau cina, teatrele aflate la o plimbare distanța sau chiar posibilitatea de a trimite copiii pe jos pana la școală, cu siguranța te va surprinde si oportunitatea de a putea achiziționa aici un apartament de 5 camere intr-o vilă P+ 2 edificată în anul 1936.
Ocupând întregul nivel 1 al imobilului, apartamentul merită cu siguranță o scurtă integrare în istoricul zonei. Ansamblul arhitectural Dumbrava Roșie datează din 1911 odată cu edificarea primelor reședințe ale doamnelor de onoare ale Reginei Maria. Aproape fiecare imobil din ansamblul ce a continuat să se dezvolte organic pană la sfărșitul perioadei interbelice, a fost construit cu influențe arhitectonice diferite: bizantine, brâncovenești, Art Deco, renascentiste sau chiar maure în interiorul Pieței Spaniei, fapt ce a determinat încadrarea lor ulterioara ca monumente istorice. Ca o urmare fireasca, in zona și-au stabilit reședința o multitudine de ambasade si de personalitati.
Imobilul este o mică bijuterie modernistă îmbinând minimalismul specific perioadei cu eleganța si frumusețea accentelor Art Deco, suprafețele vitrate mari și detaliile lucrate în metal.
Apartamentul, clasic amenajat, sugerează o incredibilă senzație de acasă. Elegant și funcțional, cu plan circular, tavane înalte și două intrări, parchet și uși originale, luminat direct atât dimineața cât și la amiază, cu o bucătărie de dimensiuni moderne, doua balconașe și o curte comună frumos amenajată, apartamentul pare anume făcut pentru a găzdui o familie mica. La renovarea din 2016 s-au decopertat pereții interiori pană la cărămidă, s-au refăcut instalațiile electrice și sanitare, s-a rașchetat parchetul și s-au restaurat ușile, s-au instalat bucătăria și băile și s-au montat ferestre cu tâmplărie termopan. Într-o combinație unică glasvandurile ce fac plăcută trecerea dintr-o încăpere în alta, nuanțele calde ale parchetului si pereților combinate cu spațiul generos și mobilierul făcut pe comandă oferă apartamentului elegantă și intimitate.
Apartamentul este disponibil la vânzare utilat și mobilat.
Tihna zonei asigură decuplarea totală de la vacarmul orașului, locurile de parcare pot fi accesate prin abonament, iar siguranța este garantată de proximitatea ambasadelor.
Dacă ți-am stârnit cat de puțin interesul, te așteptam la vizionare. Nu vei fi dezamăgit!

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.