Nou in piata! Singurul duplex din str. Batistei-Teatrul National

Pret

180.000 Euro

Vândut

Nr. camere

3 camere

confort

1

suprafata

118 mp

nr. bai

2

an constructie

1946

etaj

9 / 10

Compartimentare

Decomandat

Dotari suplimentare

 • Ușă intrare
  Ușă intrare metal
 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Uși interior
  Uși interior PVC
 • Ferestre
  Ferestre PVC
 • Contorizare
  Apometre, Contor căldură, Contor electric, Contor gaz
 • Podele
  Gresie, Parchet
 • Bucătărie
  Bucătărie închisă
 • Dotări imobil
  Interfon
 • Pereți
  Faianță, Vopsea lavabilă
 • Sistem încălzire
  Calorifere, Centrală proprie

Descrierea proprietatii

Move Real Estate
Se vinde un apartament deosebit în zona Ultracentrală, amplasat în apropierea Teatrului Național pe strada Batistei , o stradă plină de istorie. Construit în anul 1946, în perioada postbelică, acest apartament își păstrează farmecul specific acelei epoci. Este unic în tot imobilul, fiind compartimentat pe două nivele, etajul 9 și 10. Departe de a fi un spațiu obișnuit, acest apartament este cu adevărat special.
Una dintre caracteristicile memorabile ale acestui apartament este accesul direct din interior către terasa imobilului. Odată ajuns pe terasă, te vei bucura de o vedere panoramică uluitoare asupra centrului istoric. Acest detaliu oferă o oportunitate unică de a te bucura de priveliște și de a petrece timp minunat în aer liber, într-un mediu privilegiat. Datorită compartimentării pe mai multe niveluri, există un sentiment de intimitate și spațiu generos în fiecare colțișor al apartamentului. Fiecare nivel are propria sa personalitate, cu încăperi luminoase , provocând o senzație de confort și căldură.
Apartamentul este compartimentat în mod ingenios, oferind funcționalitate și confort. La etajul 9, ne întâmpină un hol de intrare spațios, care servește ca punct de întâlnire pentru diferite camere. Livingul generos, cu acces direct spre terasă, este locul perfect pentru a-ți petrece timpul liber și pentru a admira priveliștea panoramică. Alături de living, se află o zonă de dining, unde poți savura mesele alături de cei dragi. Baia, bucătăria și un spațiu tehnic completază etajul 9, asigurând toate necesitățile zilnice. La etajul 10, se găsește un dormitor matrimonial impresionant, cu o suprafață de 28 mp. Aici vei avea spațiu suficient pentru a-ți amenaja un sanctuar privat. Dormitorul este însoțit de o baie privată și de un dresing, oferindu-ți toate facilitățile necesare pentru a te bucura de confort și intimitate. Pentru a accesa terasa imobilului, există scări interioare care duc la acest spațiu extraordinar. Terasa este locul perfect pentru a-ți petrece serile de vară, admirând frumusețea centrului istoric și bucurându-te de aerul proaspăt.
Cu puțin efort și geniu creativ, poți transforma acest apartament într-un spațiu care să corespundă în întregime visurilor tale. Este important de menționat că acest apartament necesită renovare, însă acest lucru îți oferă libertatea de a aduce propriul tău stil și personalitate în spațiul pe care îl vei numi acasă. La subsolul imobilului te vei bucura de o boxa.
Cu potențial neexploatat, acesta reprezintă cu siguranță o investiție valoroasă într-o proprietate plină de istorie și de posibilități.

Brokerul proprietatii

Marina Guja

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:
  Adresa de e-mail:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.