Bijuterie interbelica pe Dumbrava Rosie

Pret

298.000 Euro

Nr. camere

5 camere

confort

Lux

suprafata

120 mp

nr. bai

2

an constructie

1936

nr. balcoane

2

etaj

1 / 2

Compartimentare

Circular

Dotari suplimentare

 • Ușă intrare
  Ușă intrare lemn
 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Mobilat
  Mobilat complet, Mobilat lux
 • Uși interior
  Uși interior lemn
 • Ferestre
  Ferestre PVC, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri cu protecție UV, Geamuri termopan
 • Contorizare
  Apometre, Contor electric, Contor gaz
 • Podele
  Gresie, Parchet
 • Bucătărie
  Bucătărie închisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată
 • Dotări imobil
  Acoperiș
 • Pereți
  Faianță, Vopsea lavabilă
 • Sistem încălzire
  Calorifere, Centrală proprie
 • Dotări
  Aer condiționat, Aragaz, Cabină de duș, Cadă, Dressing, Frigider, Hotă, Mașină de spălat rufe, Sistem de alarmă

Descrierea proprietatii

Ideal poziționat către est și vest, apartamentul pe care îl propunem se desfășoară pe întreaga suprafață a etajului 1
a unui imobil D+P+2+M. Imobilul are 5 unități locative dar numai 4 proprietari care se pot bucura împreuna cu familiile lor de grădina comună aflată în proprietate, în cotă indiviză.
Compartimentarea apartamentului este de tip circular și se deschide cu un hol frumos luminat printr-un balcon propriu, jucând rol de living și care, la rândul său, se deschide către toate celelalte zone ale casei. Biroul face corp comun cu livingul și invită nu doar la lectură dar constituie si izolația necesară celui de al doilea dormitor al casei. Dormitorul matrimonial ensuite este ușor retras fata de restul casei, având un dressing generos de peste 14mp și baia proprie dotată atât cu cabină de duș și cadă. Proprietarii au decis să transforme spațiul destinat inițial dressing-ului in camera de bebeluș, această destinație fiind păstrată pentru ambii copii de la naștere până la vârsta școlara, fiind extrem de luminoasă și de liniștită, cu ferestrele către grădinile interioare.
Cea de a doua baie este dotată cu cabină de dus, putând fi utilizată nu doar de către vizitatori dar si de către utilizatorii celui de al doilea dormitor.
Apartamentul are acces prin curte, dinspre scara principală a imobilului, și un al doilea acces dinspre pe scara de serviciu, facilitând transportul alimentelor sau al bagajelor către partea din spate a apartamentului.
Spațiul de depozitare creat la intrarea dinspre scara de serviciu, vine in completarea celui existent in fiecare camera.
Apartamentul cu tavanele sale înalte, parchetul și ușile originale restaurate la ultima renovare, detaliile discrete, moderniste și mobilarea clasică este elegant și intim in același timp. La renovarea din 2016 s-au decopertat pereții interiori până la cărămidă, s-au refăcut instalațiile electrice și sanitare, s-a rașchetat parchetul și s-au restaurat ușile, s-au instalat bucătăria și băile și s-au montat ferestre cu tâmplărie termopan.
Apartamentul cu suprafața sa generoasa de aproape 115 mp si cele 2 dormitoare ale sale este disponibil la vânzare utilat și mobilat, asa cum este prezentat in fotografii fiind perfect pentru un cuplu sau o familie mică, formata din 3 persoane.
Parcarea în zonă se realizează pe baza contractelor anuale de închiriere cu primăria sectorului 2.

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Broker Imobiliar
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.