APARTAMENT in VILA ART DECO cu 470mp GRADINA LIBERA si trafic pietonal intens

Pret

2.200 Euro / luna

Vândut

Nr. camere

4 camere

nr. bai

2

an constructie

1929

etaj

Parter / 1

Dotari suplimentare

  • Utilități teren
    Apă, Canalizare, Curent, Gaz
  • Alte caracteristici spațiu comercial

Descrierea proprietatii

MOVE REAL ESTATE
Proprietatea pe care v-o propunem la inchiriere este formata dintr-o gradina libera cu suprafata generoasa de 470mp si aflata in proprietate exclusiva, impreuna cu apartamentul de 4 camere de la parterul unei frumoase vile de inceput de secol XX. Cu o pozitionare de exceptie- stradal, langa intersectia bulevardelor Cantemir cu Marasesti si usor distantata de proprietatile din jur, proprietatea ofera acces rapid catre toate zonele capitalei.
Edificata catre finalul anilor ’20 dupa planurile arhitectului Robert Glasberg, vila in stil modernist romanesc cu usoare accente art deco, de o functionalitate pregnanta, spatiul pare creat pentru a gazdui activitati ce pun accentul pe creativitate si rafinament- magazine florale ce necesita mici sere dar si spatiu de expunere exterior, firme de constructii si design exterior ce pot valorifica fiecare metru patrat de casa si gradina pentru a-si prezenta ideile, galerii de arta ce necesita spatiu pentru prezentarea unor sculpturi urbane sau chiar activitati de tip Horeca ce pot utiliza spatiul si gradina fara a implica un trafic intens.
Apartamentul cu o suprafata de 124 mp este compus din 4 camere si are 3 cai de acces separate- o intrare principala, o a doua dinspre tereasa suspendata deasupra garajului si cea de a treia catre iesirea din spate a a imobilului, singura iesire comuna cu cea a vecinilor, printr-o curte total separata.
Cu tavanele sale inalte si suprafetele vitrate generoase , pozitionarea cardinala sud-vest si formele sale riguroase, proprietatea permite punerea in evidenta a unei multitudini de activitati ce necesita un design creativ.
Accesul usor pana la usa proprietatii si posibilitatea de parcare in curte permit o aprovizionare regulata.

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

    Numar de telefon:

    Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.