5 camere-Parcul Cismigiu-FARA RISC SEISMIC/URGENTA

Pret

160.000 Euro

Vândut

Nr. camere

5 camere

confort

1

suprafata

100 mp

nr. bai

2

an constructie

1960

nr. balcoane

1

etaj

2 / 7

Compartimentare

Semidecomandat

Dotari suplimentare

 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Sistem încălzire
  Calorifere, Centrală imobil

Descrierea proprietatii

Move Real Estate

Va prezentam un apartament amplu cu 5 camere situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, in zona Cismigiu din Centrul istoric al orasului. Suprafata generoasa de 100 mp si pozitionarea la etajul 2 cu vedere la curtea interioara reprezinta doar cateva dintre atuurile acestui imobil.

Apartamentul necesita renovare, intrucat se afla intr-un bloc construit in anii 1960, insa ofera un mare potential pentru a fi transformat intr-un spatiu perfect personalizat, potrivit nevoilor si gusturilor dumneavoastra.

Este important de mentionat ca apartamentul a fost alipit din doua apartamente separate, unul cu 2 camere si altul cu 3 camere, oferind astfel o configuratie spatioasa, ideala pentru a se adapta stilului de viata al noilor proprietari.

Datorita amplasamentului excelent, veti beneficia de toate avantajele zonei: apropiere de Parcul Cismigiu, acces rapid catre cele mai importante puncte de interes din centrul orasului, precum si o varietate de facilitati si servicii in apropiere.

In concluzie, acest apartament cu 5 camere, reprezinta o oportunitate excelenta pentru a transforma acest spatiu intr-un camin confortabil si personalizat.
Va invitam sa descoperiti potentialul acestui imobil si sa va imaginati viitorul dumneavoastra aici!

Brokerul proprietatii

Marina Guja

Senior consultant-REALTOR®
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:
  Adresa de e-mail:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.