5 camere-Parcul Cismigiu-FARA RISC SEISMIC/URGENTA

Pret

160.000 Euro

Vândut

Nr. camere

5 camere

confort

1

suprafata

100 mp

nr. bai

2

an constructie

1960

nr. balcoane

1

etaj

2 / 7

Compartimentare

Semidecomandat

Dotari suplimentare

 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Sistem încălzire
  Calorifere, Centrală imobil

Descrierea proprietatii

Move Real Estate

Va prezentam un apartament amplu cu 5 camere situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, in zona Cismigiu din Centrul istoric al orasului. Suprafata generoasa de 100 mp si pozitionarea la etajul 2 cu vedere la curtea interioara reprezinta doar cateva dintre atuurile acestui imobil.

Apartamentul necesita renovare, intrucat se afla intr-un bloc construit in anii 1960, insa ofera un mare potential pentru a fi transformat intr-un spatiu perfect personalizat, potrivit nevoilor si gusturilor dumneavoastra.

Este important de mentionat ca apartamentul a fost alipit din doua apartamente separate, unul cu 2 camere si altul cu 3 camere, oferind astfel o configuratie spatioasa, ideala pentru a se adapta stilului de viata al noilor proprietari.

Datorita amplasamentului excelent, veti beneficia de toate avantajele zonei: apropiere de Parcul Cismigiu, acces rapid catre cele mai importante puncte de interes din centrul orasului, precum si o varietate de facilitati si servicii in apropiere.

In concluzie, acest apartament cu 5 camere, reprezinta o oportunitate excelenta pentru a transforma acest spatiu intr-un camin confortabil si personalizat.
Va invitam sa descoperiti potentialul acestui imobil si sa va imaginati viitorul dumneavoastra aici!

Brokerul proprietatii

Marina Guja

Sales Manager
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:
  Adresa de e-mail:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.