2 Camere decomandate, luminoase, linistite, aproape de PIATA UNIRII

Pret

78.000 Euro

Vândut

Nr. camere

2 camere

confort

1

suprafata

50 mp

nr. bai

1

an constructie

1964

nr. balcoane

1

etaj

1 / 8

Compartimentare

Decomandat

Dotari suplimentare

 • Ușă intrare
  Ușă intrare lemn
 • Amenajare străzi
  Străzi asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Utilități generale
  Apă, Canalizare, CATV, Curent, Gaz, Internet, Telefon
 • Mobilat
  Mobilat parțial
 • Uși interior
  Uși interior cu panel
 • Izolații termice
  Izolație exterioară
 • Ferestre
  Ferestre care se deschid, Ferestre PVC, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri cu protecție UV, Geamuri termopan
 • Contorizare
  Apometre
 • Podele
  Linoleum, Podele piatră naturală
 • Bucătărie
  Bucătărie închisă
 • Dotări imobil
  Acoperiș, Interfon, Parcare biciclete, Spații agrement
 • Pereți
  Faianță, Var
 • Sistem încălzire
  Calorifere, Termoficare

Descrierea proprietatii

Move Real Estate
LOCATIE: Bd. Marasesti, 5 minute de mers pe jos de la Piata Unirii, etajul 1, perfect pentru a urca cu usurinta scarile sau a folosi beneficiul noului lift modernizat, instalat in 2022! Intre spatiile comerciale de la parter si etajul 1 exista un mezanin care face ca linistea sa fie asigurata pe toata perioada zilei.
ORIENTARE- sudica, cu vedere nu spre zgomotul tramvaielor de pe Bd. Marasesti ci spre aleea linistita din spatele blocului, cu avantajul frunzisului bogat al teilor precum si al mirosului lor imbatator, unde alterneaza dulcea lumina a soarelui cu umbra frunzisului bogat al copacilor.
SITUATIA ACTUALA : apartamentul este gata pentru o renovare completa, pentru a deveni „apartamentul pe care ti-l doresti”, directie in care in aprilie 2022 s-au facut primii pasi prin inlocuirea completa a ferestrelor cu ferestre noi, cu tocarie termopan.Apartamentul a fost intotdeauna lacasul unei familii iubitoare si asteapta cu nerabdare sa ajunga din nou la potentialul special pe care il are!
PLAN ARHITECTURAL-Doua camere generoase, decomandate, deservite de un vestibul larg care acceseaza si bucataria, baia si spatiile tip „debara”, de depozitare . Balconul adauga spatiu in plus si, ca de altfel toate ferestrele, beneficiaza de frumoasa vedere a zonei linistite de verdeata din spatele imobilului.
IMOBILUL: expertizat, modernizat, dotat cu lifturi noi, lucrari de renovare executate in ultimii 2 ani, exterioare artistic decorate in 2022, totul pentru a beneficia de un ambient nu numai modern dar si placut la vedere.
AMPLASAREA LOCALA: avantaje enorme pentru viata de zi de zi, cu magazine alimentare, farmacii la parterul blocului, banci,spalatorie, notariate, scoli si gradinite de calitate (79, 94, Colegiul Creanga, etc.) in imediata apropiere, o abundenta de parcuri si gradini publice dintre cele mai iubite de catre Bucuresteni – Parcul Carol si Tineretului
Si sa nu uitam :
TRANSPORTUL-de la liniile de tramvai de-a lungul Bdului Marasesti( din fericire, noi avem ferestrele catre partea „linistita” a blocului), statiile de metrou Unirii si Tineretului- blocul fiind amplasat la mijlocul distantei dintre ele; statii de autobuz practic „la usa blocului” iar locurile de parcare in numar mare in jurul blocului .
PE SCURT:- vindem un apartament luminos de 2 camere, decomandat, cu balcon, la etajul 1 al unui imobil expertizat, recent modernizat si foarte bine ingrijit , ” la poalele” Dealului Mitropoliei, pe Bulevardul Marasesti, cu vedere catre zona „linistita”de case si o mare de verdeata, locatie ideala pentru a raspunde necesitatilor zilnice ale unei vieti de familie propice unei imbinari armonioase lucru/transport/ relaxare/educatie, totul la indemana dumneavoastra , la un pret foarte accesibil- un vis ce poate deveni realitate!
Un nou pas in viata incepe cu un proiect de inspiratie iar noi va invitam cu multa caldura la acest „NOU INCEPUT!”

Brokerul proprietatii

Corina Dumitrescu

Broker Imobiliar
Despre broker

Contacteaza brokerul

Te intereseaza aceasta proprietate?

  Numar de telefon:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.