Te ajutăm să faci rapid toți pașii când vinzi.

Când dorești să vinzi o proprietate, lista de lucruri pe care trebuie să le faci pare interminabilă. Nemaivorbind de toată birocrația care nu face altceva decât să te încurce.

Din fericire, având experiența de 15 ani în domeniul imobiliar, oricare dintre agenții Move te poate ajuta să treci prin toate etapele rapid și ușor.

01.
PAS 1

Inspecția proprietății – prima întâlnire

Găsim soluția optimă de vânzare, evaluăm proprietatea din punct de vedere estetic, identificăm oportunitățile și targetul de vânzare și îți prezentăm serviciile de promovare a proprietății și tipul de colaborare.

02.
PAS 2

Semnarea contractului – a doua întâlnire

Trasarea unui plan clar de promovare a proprietății după ce identificăm tipul de cumpărător targetat, urmată de o ședință foto și de demararea promovării proprietății.

03.
PAS 3

Vizionările

Organizăm vizionările selectând doar cumpărătorii relevanți, strângem feedback după fiecare vizionare pentru optimizarea procesului de vânzare. Implementăm concluziile obținute în urma vizionărilor astfel încât să ajungem cât mai rapid la un cumpărătorul interesat și să începem negocierile.

04.
PAS 4

Deschiderea negocierii

Negocierile se inițiază prin obținerea unei oferte scrise a cumpărătorului către cel care vinde proprietatea. Oferta conține informații legate de preț, modalități și termene de plată. După ce vânzătorul primește oferta, îl consiliem în crearea unei contra-oferte. Procesul se repetă până când se ajunge la un acord în privința tuturor cerințelor (cost, termene de plată, avans, etc.)

05.
PAS 5

Semnarea actelor

Ne ocupăm de diligențele pentru notariat, stabilim data de semnare a contractului iar după ce acesta este semnat urmează ultimul pas, acela de radiere a imobilului vândut.

Forma de colaborare

Reprezentare exclusivă

Reprezentarea are ca obiectiv principal mulțumirea uneia dintre părți. Spre deosebire de mediere, acum, agentul imobiliar lucrează în interesul unei singure entități având ca scop o ofertă financiară favorabilă propriului client.

În acest caz, agentul imobiliar va face tot ce îi stă în putință pentru a obține un preț cât mai bun, indiferent de tipul de tranzacție în discuție.

Acesta se va folosi atât de informațiile pe care le are la dispoziție cât și de diferite tehnici de negociere.

O agenție poate reprezenta ambele părți în regim de exclusivitate, cu condiția ca aceștia să fie reprezentați de 2 agenți diferiți.

Calculator de taxe notariale

Formular de calculare a taxelor

Completand formularul de mai jos vei vedea, in timp real, toate costurile incheierii unui contract de vanzare-cumparare a unei proprietati: onorariul notarial si taxa de intabulare achitate de catre cumparator precum si impozitul datorat in urma vanzarii unei proprietati.

calculat la cursul BNR
(4,9771 din 21.06.2024)
Modalitatea dobandirii proprietatii:
Taxe platite de cumparator:
autentificarea contractului de vanzare
autentificarea contractului de credit
intabulare OCPI
total de plata
Taxe platite de vanzator:
impozit doatorat la vanzarea proprietatii

Ce primești când vinzi cu Move?

Când vine vorba de vânzarea unei proprietăți, cel mai important lucru este ca totul să se întâmple rapid și fără impedimente, pentru ca tu să poți obține prețul dorit în timp record.
‍Aceasta este misiunea noastră - pe care o îndeplinim parcurgând o serie de pași esențiali.

Ne dedicăm toată energia pentru că tu să îți atingi scopul propus. Cunoștințele pe care le avem legat de situația actuală a pieței și prețurile zonei sunt cele mai valoroase atuu-uri Move. 

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru stabilirea unei vizionări.