La Move este vorba în primul rând despre oameni.

Înțelegerea dorințelor clienților noștri ne ajută să însuflețim orice proprietate și să o aducem la viață pe piața imobiliară. Pentru că orice proprietate este unică iar informațiile valoroase pe care le deținem, împreună cu istoria din spatele proprietății formează un duo câștigător. 

Această rețetă a funcționat cu peste 2000 de clienți fericiți pentru că nu renunțăm până când visul clientului nostru nu devine realitate.

Servicii si pasi de lucru

Corina Dumitrescu

Senior consultant-REALTOR®

Luminita Cenusa

Senior consultant-REALTOR®

Marina Guja

Senior consultant-REALTOR®

Victor Zaharia

Managing Partner- Departamentul de constructie si dezvoltare imobiliara

Monica Pop

Chief Financial Officer

Danut Dumitrascu

Legal Adviser

De încredere

Un Realtor® este întotdeauna corect și obiectiv.

Lucrând cu un agent Move te vei simți în siguranță la fiecare pas al tranzacției, pentru că acesta îți va prezenta lucrurile în mod corect și obiectiv, astfel încât tu să poți lua cea mai bună decizie.

Profesionalismul și experiența îl va ajuta să discearnă informațiile relevante, care apoi devin baza unei palete de opțiuni și soluții pertinente.

Bună credința dovedită de-a lungul anilor ne ajută să colaborăm într-un mod productiv cu colegii de breslă, întotdeauna în beneficiul clientului.

Cinstea și corectitudinea asumate prin statutul de Realtor sunt atribute care garantează că nici un potențial dezavantaj nu îți va fi ascuns și în același timp că orice problemă va fi întâmpinată cu soluții eficiente.

Relații autentice

Cultivăm relații de durată cu clienții.

Lucram la Move în primul rând pentru că ne plac oamenii, iar aici suntem încurajați să ne creăm relații de lungă durată cu clienții noștri care, nu de puține ori, ne devin prieteni.

Pentru noi contează ca tu să fii fericit la sfârșitul tranzacției, contează ca experiența prin care treci să fie una cât mai plăcută: contează timpul tău și investiția ta. Pe scurt, contezi tu.

Sprijin real

Un Realtor® este întotdeauna corect și obiectiv.

Lucrând cu un agent Move vei putea trece cu ușurință peste obstacolele birocratice și nu numai, know how-ul și experiența acestuia eficientizând fiecare etapă.

Odată ce am înțeles și analizat în amănunțime dorințele tale, vom alege proprietăți care pot fi total neașteptate pentru tine, dar îndelung gândite de către noi.

Te vei simți cu adevărat sprijinit și încurajat de fiecare dată când vei avea nevoie. Vei fi îndrumat și asistat – sau chiar substituit prin delegare la alegere – în demersurile obligatorii oricărei tranzacții.

Statut de Realtor®

Un REALTOR ® autentic respectă o serie de principii:

Loialitate totală față de client, punerea interesului clientului înaintea interesului personal, cooperare corectă cu competitorii, respect față de adevăr în declarații și publicitate;

‍Maximum de implicare în interesul clienților vânzători, implicare asigurată deasemenea de portofoliul restrâns (cu proprietăți atent alese) al Realtorilor;

Colaborarea cu toate agențiile imobiliare și recompensarea corectă a colaboratorilor;

Reprezentarea intereselor unei singure părți din tranzacție (vânzătorul sau cumpărătorul), asigurând astfel cel mai bun preț pe care îl suportă piață în cel mai scurt timp;

Respectarea codului etic, care ne ghidează în conduita noastră profesională, ETICA fiind politica noastră de lucru, iar codul etic cea mai puternică unealtă de business.

… toate acestea garantând eficiența și o rată de success sporită.