Victor Zaharia

Managing Partner- Departamentul de constructie si dezvoltare imobiliara
Incă de mic copil, Victor este pasionat de două subiecte: oamenii și construcțiile. Iși dorea sa devină arhitect, apoi psiholog pentru ca în cele din urmă să descopere, adult fiind, domeniul imobiliarelor. Un domeniu în care cele două pasiuni care i-au ghidat viața se întrepătrund și îl fac să se considere un om împlinit.

Mult timp a condus o agenție din cadrul companiei internaționale Coldwell Banker, un brand cu o tradiție de peste 100 de ani în domeniul imobiliarelor.  Următorul pas a fost în domeniul dezvoltării de proiecte rezidențiale și al investițiilor, dar a simțit că există o nevoie mai mare de el în zona de consultanță imobiliară.

Experiența acumulată, cererile tot mai multe venite din această zonă dar și o parte din foștii colegi de la Coldwell Banker, pe care i-a inspirat zi de zi, l-au determinat să se întoarcă în domeniu și să creeze un brand în care crede și cu a cărui misiune se indentifică 100%:

Să ajute oamenii să mute inteligent. 

Contact

Scrie aici cum te poate ajuta

  Numar de telefon:
  Portofoliul de proprietati

  Teren Oportun pentru Investitie

  Calea Calarasilor

  Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Calea Calarasilor

  Teren de vânzare

  Numar de telefon:

  Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.