Scopul nostru este ca tu să vinzi rapid și la un preț corect.

Când vine vorba de vânzarea sau închirierea unei proprietăți, cel mai important lucru este ca totul să se întâmple rapid și fără impedimente, pentru ca tu să poți obține prețul dorit în timp record.

Aceasta este misiunea noastră – pe care o îndeplinim parcurgând o serie de pași esențiali.

Preț corect al proprietății

Un preț corect întotdeauna va duce către o vânzare mai rapidă. De aceea Move te ajută cu evaluarea imobilului țînând cont de toate avantajele proprietății tale și de trendurile de pe piață imobiliară.

Fiind foarte atenți la detalii, nu va există riscul unei subestimări a proprietății, astfel eliminând riscul de a pierde bani în momentul vânzării.

Suport in negociere

Cheia unei tranzacții de succes este un agent imobiliar profesionist; pentru că negocierea în domeniul imobiliar nu înseamnă doar “târguială”. La Move cunoaștem în detaliu piață, trendurilor din domeniu, avem studii de specialitate și experiența absolut necesară - cu ajutorul cărora îți garantăm o negociere favorabilă.

Vizionări relevante

Targetul nostru este să găsim potențiali cumpărători care caută exact ceea ce oferă proprietatea ta.

Atenția la detalii și la nevoile cumpărătorului ne ajută să facem o selecție riguroasă. Astfel, ne asigurăm că nu vei pierde timp și energie pe drumuri spre vizionări nerelevante.

Promovarea proprietății

Promovarea este din nou un aspect foarte important. Ea ajunge la potențialul cumpărător sub forma unui listing.

Deși la prima vedere poate părea simplu, acest listing reprezintă prima impresie pe care și-o formează potențialul cumpărător și trebuie să reflecte personalitatea și avantajele proprietății tale.

Orice amănunt poate face diferența: începând cu fotografiile proprietății, până la descrierea și pregătirea ei pentru vizionare. De toate aceste aspecte ne vom ocupă noi pentru a-ți garanta o reprezentare profesională și bine pusă la punct.

Eliminăm birocrația

Responsabilitatea actelor este în sarcina vânzătorului.

Și cum nimănui nu îi place birocrația noi ne vom ocupă de toate actele astfel încât tu să nu simți povara ei și să ai siguranța că totul este bine pus la punct pentru a putea vinde rapid.

Care sunt pașii când vinzi cu noi

Când dorești  vinzi o proprietate, lista de lucruri pe care trebuie  le faci pare interminabilă.

Din fericire, având experiență de 15 ani în domeniul imobiliar, oricare dintre agenții Move te poate ajuta  treci prin toate etapele rapid și ușor.

Ne dedicăm toată energia pentru că tu să îți atingi scopul propus. Cunoștințele pe care le avem legat de situația actuală a pieței și prețurile zonei sunt cele mai valoroase atuu-uri Move. 

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru stabilirea unei vizionări.