Îți căutăm oportunități potrivite de investiție

Spre deosebire de alte tipuri de investiții, piața imobiliară este foarte ofertantă când vine vorba de ocazii.

O consiliere și un ajutor de încredere sunt esențiale pentru a găsi oportunitățile care ți se potrivesc și care îți vor maximiza return-ul.

Vezi mai jos care sunt avantajele colaborării cu Move atunci când dorești să cumperi o proprietate ca investiție.

O investiție fără griji

Deținând informații aprofundate legate de zona în care se află spațiile noastre, știm exact cât de repede se poate vinde o proprietate astfel încât tu să poți beneficia rapid de profitul dorit.

De asemenea,la Move ne cunoaștem foarte bine proprietățile: le cunoaștem istoria, avantajele și dezavantajele.

Astfel îți putem evalua clar și precis investiția suplimentară pe care o vei face după achiziție.

Suport în negociere

De multe ori negocierile între cumpărător și vânzător se pot bloca atunci când nu există un “arbitru”. Un arbitru care să aibă o privire de ansamblu și care să urmărească întotdeauna scopul final: fructificarea ocaziei apărute. Move facilitează întreg procesul astfel încât negocierile să decurgă ușor.

Vizionări bine țintite

Îți alegem vizionările astfel încât tu să ajungi doar la acele proprietăți care reprezintă adevărate oportunități de investiție.

Vizionarile nerelevante te pot împiedică să ajungi la adevărate ocazii care apar pe piață și sunt fructificate de către alți investitori.

Parteneri pentru un viitor mai simplu

Urmărim un parteneriat solid și de lungă durata. Procesul de investiție nu se termină odată cu achiziția unei proprietăți. El abia atunci începe și noi vrem să îți fim parteneri încă de la început.

Te vom ajută să închiriezi găsindu-ți chiriașii potriviți. Urmărim întotdeauna să îți obținem randamentul țintit dar în același timp fără a avea grijă găsirii chiriașilor.

Care sunt pasii cand cumperi cu noi

Succesul este asigurat și totul merge perfect atunci când avem o viziune comună clară în legătură cu felul în care trebuie să decurgă lucrurile – de începutul procesului de cumpărare până la sfârșit.

În felul acesta, eliminăm șansa ca pe parcusul colaborării noastre să apară nelămuriri, impedimente sau încurcături.

Evită drumuri inutile pentru a vedea proprietăți care nu au nici o legătură cu ceea ce îți dorești. Suntem aici să te salvăm de vizionări ratate și timp pierdut.