Valoare în fiecare etapă de dezvoltare a proiectului.

Succesul unui proiect rezidențial este influentat de cât de bine este implementată strategia în fiecare etapa de dezvoltare.

Aducem valoare adaugată în fiecare dintre etape, fie că vorbim de business plan sau de suport de vânzări și marketing.

Alături de echipa Move vei avea garanția unui randament excelent, un management eficient și un exit rapid.

Informații valoroase necesare la început

Agenții imobiliari Move au cunoștințe aprofundate legate de zona în care construiești și pentru ce tip de apartamente există cerere mare.

Având aceste cunoștințe te putem consilia în privința tipologiei de cumpărători pe care trebuie să o targetezi.

De asemenea, când vine vorba de prețul de vânzare, îți oferim know-how pe baza experienței tranzacțiilor încheiate și a analizei de piață.

Managementul proiectului

Avem experiența necesară asigurării unui managementului eficient al proiectului, atât din punct de vedere juridic, administrativ dar și fiscal. Accesul la un pool de experți dintr-o serie variată de arii de expertiză - arhitecți, avocați, cadastriști, constructori, etc - facilitează formarea unei echipe puternice și eficiente.

Suport în vânzări și promovare

Îți punem la dispoziție o echipa de vânzări & promovare care va funcționa că department intern optimizându-ți costurile.

De asemenea, îți construim un plan elaborat de marketing și o forță de vânzări menite să te ajute să îți atingi targetul de vânzări pentru fiecare etapă de construcție (off-plan, roșu, gri, finisat).

O reală cunoaștere a potențialului cumpărător

Atunci când vindem o proprietate o examinăm atent până când îi descoperim întreagă istorie și personalitate. Deasemenea, fiecărui cumpărător îi ascultăm povestea astfel încât să înțelegem nevoile și dorințele sale reale.

Din acest mod de lucru se naște o înțelegere profundă a zonelor, atât din punct de vedere al tipurilor de proprietăți cât și al nevoilor cumpărătorilor.

Cu Move ai siguranța că vei avea un sprijin real în fiecare etapă a proiectului. Vom fi alături de tine începând cu bussines-plan-ul și continând cu suport în vânzari și marketing.