Alegi inteligent și te muți ușor acasă.

Un loc pe care să îl poți numi “acasă” nu este doar un spațiu de locuit, ci un spațiu care de fiecare dată când îi pășești pragul, te face să zâmbești.

Misiunea noastră este să găsim împreună acest loc, așa cum ți-l imaginezi.

Cum ne îndeplinim misiunea?

Vizionari bine țintite!

Proprietățile din portofoliul nostru sunt atent alese. Înainte de a lista orice proprietate, aceasta este verificată și analizată în detaliu.

Datorită diversității tipurilor de proprietăți din portofoliu și a unui proces riguros de selecție, poți avea siguranță că întotdeauna îți vom propune doar proprietățile care ți se potrivesc.

Informații aprofundate

Informațiile legate de o proprietate nu țin doar de aspectele tehnice. Credem într-o abordare integrată, oferindu-ți detalii legate de zonă, povestea proprietății, comunitatea și stilul de viață pe care ți-l poate oferi.

Proprietăți cu acte verificate

Știm cât de neplăcut este când găsești după multe luni de căutare proprietatea mult visată dar la vizionare descoperi că nu are actele bine făcute sau ceva lipsește. Cu Move acest risc nu există.

De fiecare dată îți vom prezenta doar proprietăți ale căror acte sunt verificate.

Focus pe cerințe

Pentru noi, totul începe cu istoria clientului. Aceasta ne ajută să ne concentrăm atât pe dorințele cât și pe nevoile lui reale. În același timp tot ceea ce ne spui despre tine, ne oferă insight-uri valoroase pe care le vom folosi pentru a-ți găsi un final cu adevărat fericit care te va duce ACASĂ.

Suport în negociere

Cheia unei tranzacții de succes este un agent imobiliar profesionist, un Realtor®, pentru că negocierea în domeniul imobiliar nu înseamnă doar “târguială”.

Agenții imobiliari Move dispun de o cunoaștere amănunțită a pieței, a trendurilor din domeniu, studii de specialitate și experiența absolut necesară - cu ajutorul cărora îți garantează o negociere favorabilă.

Care sunt pasii cand cumperi cu noi

Succesul este asigurat și totul merge perfect atunci când avem o viziune comună clară în legătură cu felul în care trebuie să decurgă lucrurile – de începutul procesului de cumpărare până la sfârșit.

În felul acesta, eliminăm șansa ca pe parcusul colaborării noastre să apară nelămuriri, impedimente sau încurcături.

Evita drumuri inutile pentru a vedea proprietati care nu au nici o legatura cu ceea ce iti doresti. Suntem aici sa te salvam de vizionari ratate si timp pierdut.